Garage Te koop € 70 000

Zeedijk-Het Zoute 812, Knokke-Zoute

Vlot toegankelijke garagebox op het niveau -2 gelegen aan de Zeedijk het Zoute

Res. Bahia
Vlot toegankelijke garagebox op het niveau -2 gelegen in residentie Bahia te Zeedijk-het Zoute 812, inrit van de garagepoort is gelegen nabij Kustlaan 323. Vlakbij De Wielingenplein en Ebbestraat.
Deze garage biedt een uitstekende gelegenheid om uw eigendom te verbeteren en tegemoet te komen aan uw parkeerbehoeften op een handige manier.
Verkoop onder het BTW-stelsel. Splitsing 50% grondwaarde, 50% constructie.

Belangrijke details:
Locatie: De inrit van de garage is gelegen in de buurt van de Kustlaan 323, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de levendige gebieden van Knokke-Zoute. U kunt ook naar buiten komen via de residentie gelegen te Zeedijk het Zoute 812.
Grootte: De garage biedt ruimte om een voertuig van standaardformaat comfortabel te accommoderen.
Veiligheid: De garage profiteert van robuuste beveiligingsmaatregelen, waaronder een poort bij de ingang, een onderhouden autolift en de opslag-rotatielift wat de veiligheid van uw voertuig waarborgt.
Onderhoud: De garage is goed onderhouden en regelmatig onderhoud is uitgevoerd om de optimale conditie te behouden.
Investeringspotentieel: Opportuniteit! Met de toenemende vraag naar parkeerplaatsen in Knokke-Zoute biedt deze garage een uitstekende investeringsmogelijkheid, zowel voor persoonlijk gebruik als voor potentiële huurinkomsten.

Voordelen van het bezitten van de garage:
Gemak: Het hebben van een toegewezen parkeerplaats elimineert de moeite van het zoeken naar parkeergelegenheid op straat, vooral tijdens drukke periodes en hoogseizoenen.
Veiligheid: Uw voertuig wordt beschermd tegen externe elementen zoals slecht weer, waardoor het risico op schade wordt verminderd.
Potentiële inkomsten: Als u de garage niet nodig heeft voor persoonlijk gebruik, kan deze worden verhuurd om extra inkomsten te genereren, gezien de grote vraag naar parkeerplaatsen in het gebied.

Prijs en bezichtiging:
Prijs: De garage wordt tegen een concurrerende prijs aangeboden van 70.000 ,-EUR wat een uitstekende gelegenheid biedt om een waardevol bezit binnen de Residentie te verwerven.
Bezichtiging: Om een bezichtiging te regelen of aanvullende informatie te verkrijgen, kunt u contact opnemen op het nummer 050 61 23 73. Wij staan klaar om u te helpen bij eventuele vragen of om een geschikte tijd voor een bezichtiging af te spreken.
Wij moedigen alle geïnteresseerde mede-eigenaars aan om gebruik te maken van deze unieke gelegenheid om een veilige en praktische parkeeroplossing te verwerven in onze residentie.

Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ref. G724

  • Referentie G724
  • Aantal garage(s) 1

Uw contactpersoon

Vladi Van de Wiel +32 050612373 Stuur een mailtje

Nog niet gevonden wat u zoekt?

Aanbevolen pand is aan het laden
Aanbevolen pand is aan het laden

Laat ons meezoeken

Vul uw wensen in zodat we weten wat u precies zoekt. Dan mailen we enkel wat interessant is voor u.

Registreer uw wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.